Smeg kjøleskap lyseblått

Sammenlign priser på SMEG FAB28RAZ(Blå) Kjøleskap. Ja som overskriften sier, hva passer? SMEG-kjøleskapa er kule og eit lyseblått hadde nok passa perfekt hos deg . Finn de beste prisene og det største tilbudet hos . Lyseblått smeg kjøleskap og lignende produkter. Med et lyseblått Smeg-kjøleskap gir Jorunn kjøkkenet sitt et lite hint av retrofølelse. Lyse pasteller er også fristende, som lyseblått,.

Hvitevarene er fra Smeg og jeg ELSKER dem. Jeg har forstått at det er tilnærmet lik Bomull. Smeg kjøleskap er så fine:)kunne tenkt meg et men blei litt for dyre synest eg! Jeg drømmer om et sånt kult kjøleskap med runde kanter (litt sånn som bilen Bobla) i enten lyseblått eller lyserosa.

Tιρѕ ℱra ℱoℓкєρrisνinnєrєղ: Med et lysebℓått Smeg-kjøℓeskap gir Jorunn kjøkkenet sitt et lite hint av retroføℓeℓse. Den lysebℓå fargen tas opp på fℓere . Kjøkkenet skal også få rustikke detaljer. Digger disse kjøleskapene fra SMEG – har ikke det selv dessverre. PowerShot E- i rosa, lyseblått og hvitt og med et design som bringer assosiasjoner til Smeg-kjøleskap og Nintendo:.

Ingrid Sitter eller Håkon Bleken(gjerne begge), et par fotografier av Anja . Kunne godt ha tenkt med et lyseblått et, men litt skummelt også, . En ting som virkelig står på ønskelisten er et lyseblått kjøleskap fra SMEG. Var veldig fornøyd med dette, elsker lyseblått, ei venninne har overtatt da jeg kjøpte . En dørhylle mangler, samt en er litt skadet og bandasjert med tape( men funker). Hvit Montauk sofa og lyseblått SMEG kjøleskap gjør den lille stuen ekstra spesiell. Om jeg kunne velge, så ville jeg nok hatt . Jeg likte også at de har lagt rullestein på gulvet.

Stilige kjøleskap, disse likte jeg! Takk for flotte bilder og tips! Hvilken farge vil du ha på ditt smeg kjøleskap?