Olden eple usunt

Olden boble Kanskje det bare er jeg som ikke har fått dette med meg. Imsdal sine nye smaksvarianter inneholder også mer karbohydrater enn for eksempel Olden Eple. Den har gram karbohydrater per 1ml, .

MIST SALT: Olden, Isklar, Bonaqua, First Price vann med kullsyre. Jeg drikker endel vann med kullsyre, og Olden med sitronsmak er. Olje er sunt, men gir også veldig mange kalorier. Olden Eplevann (eller Pære, Mandarin, Sitron) eller kullsyrevann med .

Olden Eple drikker jeg riktignok mye av omdagen – den er farlig go det går en liter ila. Det er vel iallefall en med eplesmak. Den var skikkelig god og eg kjøpte to flasker. Men oppdaga til min store forskrekkelse at den inneheld fruktose!

Olden eple inneholder fruktose, ikke raffinert sukker eller kunstige. Det inneholder jo ikke noe sukker, så sånn sett er brus mye mer usunt. Er laget av naturlig mineralvann med deilig smak av epler. Ingredienser, Vann, kullsyre, naturlig eplearoma.

Ja hadde berre chilinøtter vore sunt så hadde vel eg vore.

Pepsi max, lakerol osv er kalorifattig, men ikke sunt. Etiketten til Olden Eple med kullsyre: “Naturlig mineralvann, kulssyre,. Jeg håper også at folk ser forskjellen på paleo sunt og vanlig sunt . Nå drikker jeg vann, Olden med eple, eller Imsdal. Hører de at epler er usunt, så spiser de aldri epler.

I februar såg derfor Olden Boble med smakar som eple og solbær . Olden-sprudlevann med sitronsmak er . Olden): Naturlig mineralvann, fruktose . Norske epler ligger også høyt på lista om dagen, på delt førsteplass. Er vann tilsatt kullsyre usunt? Ikke misforstå meg, Farris er genialt når du virkelig er tørst, men Blå Olden med kullsyre er nærmest perfekt.

Av samme grunn er ikke eplejuice en god tørsteslukker etter trening. Det staves sunt og usunt, IKKE sundt og usundt. Både Bris Skogsbær Melon samt Bris Mango Papaya og Olden Eple får terningkast fem.