Bambus steamer kjøpe

Kjøp Sammenlign Lagre til ønskeliste. En etterlengtet kinesisk bambus dampkoker. En sånn damper får du helt sikkert kjøpt på en asiatisk butikk, jeg fant min på en butikk i .

Klassisk asiatisk dampkoker laget av bambus. Stilles over et kokekar slik at dampenpasserer gjennom risten på bambusbeholderen. Hva jeg kan lage, bør tenke på etc.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Posts about bambus steamer written by Maj-Britt Aagaard. Dem kan du få kjøpt på asiatiske forretninger. Kjøp noe spennende med deg og lag noe eksotisk til middag. En stor, dobbel bambusdamper (en slik jeg brukte forleden dag på bloggen) . For flere år siden kjøpte jeg en bambusdamper på impuls på en ferietur, og jeg må innrømme at jeg ikke bruker den særlig ofte. Frakt på kr uavhengig av om du kjøper én eller to stk.

Vi har en sånn to-etasjers sak som vi damper grønnsaker og annet i, og når har en oppvask-idiot jeg bor med puttet hele sulamitten i . Saltsten av Himalayasalt for grill og ovn 20x15xcm. Cuisinart Riskoker porsjoner.

Sett bambusdamperen oppi woken, legg et lite stykke bakepapir eller lignende i. Hvis du ikke har en steamovn, kan du kjøpe bambus-steamer. Bambus kurv for steaming av klebrig ris. De er billige og bra, og fås på fleste Asia-butikker.

Deigen blir til ca steambuns og de kan . Altså kokekar for vann, og med bambuskurv på toppen? Plakat Freshly steamed Chinese dumplings out of bamboo steamer. Hoisin-saus 2–pakker crispy duck-pannekaker (jeg kjøpte mine på ikke bambusdamper, bruk sil over kjele, eller (som jeg gjorde) en . Har bare gjort et kjøp, det gikk helt fint. Nicer Dicer, H2O Dampmop og flere bestselgere fra TV finner du her!

Stack of bamboo steamer in Chinese restaurant. Steamer med lokk bambus Ø:80mm. Til både tilberedning og servering.